Мигътае...
Нае сае уадзы дымгае цъаех арвыл лаеууын.
Куы хуссармае, стаей та цаегатмае фаецаеуынц,
Сае хъаебысы заеххаен къаевдатае хаессынц.
Каесынц саем аенхъаелмае тыгъд быдырты каердаег,
Уыгаердаены дидинтае,баеласдаеттае.
Куы дымгае фаесабыр, куы ногаей фаецаердаег.
Аерлаеууыд,каес, аемае къаевда цаеттае.
Быдыры каердаегау каесын аез аенхъаелмае,
Каед дае руадцаен иу ран даеу царды дымгае.
Аенаерлаеуугае мигъау фаецаеуыс мае саермае,
Каердаегау аез хус каенын нхъаелмаегаесгае.
Свидетельство о публикации №122062501643