Для Бабусь

У День народження бажаю :
Здоров‘я миру та снаги.
Я Вас безмежно так кохаю,
Любов та більша від тайги.
Я знов у спогадах, в дитинстві
Де в коси стрічки Ви впліли,
Вони були такі барвисті...
І разом, поряд ми були...
Цілую Ваші рідні руки –
Нехай ніколи не болять.
З коханням Ваші любі внуки,
Ті, що пустують і шумлять .
@}-}}-
6.06.2022.


Рецензии