Pishirib qo yganmi Qiziqarli suratlar she riy izox
«SURАTKАSH BO;LIB…»
— «Qiziq, o;zing suratkash bo;lib,
Tushayapsan — suratga kulib?».
— «Shifokor xam axir goxida,
Davolanar — betob chog;ida!». ..........................
Свидетельство о публикации №122062307238