Саердыгон кьаевда

Саердыгон кьаевда абондаергъы уары,
Куы фенцайы, куы та фаетынг ваеййы.
Мае заердаейы аенкъардыл мын аефтауы,
Йае хъаедгомыл аенаехъаен бон таедзы.

Стъалытае нае зынынц абон арвыл-
Аеппыныдзух дае кой каенынц маенаен.
Сае аерттывды  дае цаестытае ссарын,
Сае ралаеуд у дае сураеты хуызаен.


Рецензии