Оповiдь вiд Панаса

I
Про що оповідав на передку  не раз
На нульовій - вояк Панас?
То був гешефт,  договірняк...
Тож південь злив не Залізняк
Не Гонта і не Калнишевський!
Напевне, виродок псякревський...

II
Ярило - прародитель України
Що Руссю називалась, як ти знаєш.
Натхненний Марс в коханні, у війні
Коли ти б'єш - стає лютіш
І поєдинок - блаж!
Відгамселить Пуйло-дурило
Нарешті вздумав самого Ярила.

III
Отримав же Пуйло по вінця
Та від "укропа",  українця.
На сходинках Кремля перила
Не втримали Пуйла-дурила.
Перун-Ярило пан приязний
І терпеливий аж  без меж
Коли почує зброї брязкіт
Розходиться... і Кремль без веж.
18 Червня 2022 Року


Рецензии