Бульбах

                З присвятою доньці Афродіті
В мильній бульбашці, що летить
Місто радісне, що лежить
Крапель сферою об'єднай
В круглім дзеркалі споглядай
Райдуг сонячних гей-танок
Бульбах дівчинці у вінок
Як доповнення до квіток
16 Червня 2022 Року


Рецензии