Susi

  Sometimes need i
to get away

 c утра by mirror
 Галстук чуть за-тягиваю  :

  It's all the - lies

 Inhale the lungs full summer air , relax

 Ни так ещё нам приходилось ?
 - в 41
 - Таk , в  паранойе , sukko -
  вот-ведь выкинут , куда
      тогда-сь
  едва с березы
 сняли , и - тут же
  блин , - опять
 - 4 года уж прошло
  ( все про тебя-придурка , что-то знают - !  )

 - Пошли Ты на х. Джо
 - Неуловимого  ?
 - Ущё бы !

 - Inner-Voice ? You came back
        to become the ruler of the shit
 - Bye now - you there und here , di-rection  to four sides
   


Рецензии