Дiй

Радієшь? Радій!
Обіймайся та плач.
Настане той день
Коли прийде палач.

Він скаже «Ходім».
Не сприйме відказ,
Зайде тихо в дім
Та втілить наказ.

Тож хочеш? Роби,
Живи кожну мить!
Є час!  Для журби?
Хапай, бо збіжить.


Рецензии