Миг писанья поэм
В полнолуния час
И поставило душу мою и весь мир на крыло
Милость влюблённых глаз
И я помню легко как поднялся к верхушкам тополь
Чувственно возносясь
В бесконечности далей найдя своей песни Ассоль
Вспугнуть образ боясь
Этот мир для поэтов как сказочный облачный край
Фантазийнейших тем
Но не в этот душевный реальнейший чувственный рай
Миг писанья поэм
20.06.2022г.
Мить писання поем
Раптом народившись те почуття як святість з небес ожило
З повномісячних ночей
І поставило душу мою і весь світ на крило
Милість закоханих очей
Пам'ятаю як легко піднявся до верхівок Тополь
Чуттєво підносячись
В нескінченності далей знайшовши своєї пісні Ассоль
Сполохати образ боячись
Цей світ для поетів як казковий хмариноньок край
Фантазійніших тем
Та не в чуттєвий душевний реальний цей рай
Мить писання поем
20.06.2022 р.
Свидетельство о публикации №122062003235