No more lies-22

  Sometimes need i
forget
  that Moscow-Sity

  град of Sin-s

  Forget you pls about Diabol
 who caught my mind
   into

  the nets of sin

 I was as well like you before'been trapped
at the corner

  The Diabol said - " I'm not - yours Fatter , baby .. . "

- Spizdi eщё , - She gave Hers own Antwort
-  Слегка .. .домой  в-бреду , угрюмый
    Ничем ни напугать - ни в жанре
интерната - " А-хи-нея "

 Тут кошка прыгнула сорвалась
в Start - c лоджии

 -  Союз Трёх !
объявляю ,
  Объятия - и
  ещё ра з - только :  -  sincerely undetectable 
 объятия

 Всё дальше - дальше
да
   к - истокам  :

   Of the Delaware river - appointed to the Green-Mashine
( C моста  )from bride - я мог бы
 to the Niggers seemed руку протянуть und shake his hand   - оне сидели :

 На реку  ( - уже рукавъ , kanava  )  да на закат
   Молились

 А - говоришь , Америка - ?

  gotta it

 less as a month remainig - пока
ты " у-ши всех там ! "
  Тебя 3 раза раком  ! - think
that

 


Рецензии