Байсысттае ды урс мигъау цъаех арвыл
Заердаейы даер батади дае хуыз.
Никуы уыдтае ды маенаен мае царды,
Фаелае арф мае хъуыдыты цаерыс.
Хаттаей-хатт аербацаеуыс мае фынтаем,
Уды цинаен нал ваеййы каерон.
Нал фефсаеды цаест даеумае каесынаей,
Фаелае та заеххыл сваеййы бон.
Белым облаком растаял ты на небе.
В сердце растворился образ твой.
Никогда ты в жизни моей не был
Только в мыслях ты всегда со мной.
Иногда ты в сны мои приходишь,
Счастьем наполняется душа.
Прежним взглядом ты в глаза мне смотришь,
Но встречает новый день земля.
Свидетельство о публикации №122061906089