Душа и тело вечный поединок

ДУША ТА ТІЛО ВІЧНИЙ ПОЕДИНОК
 
Душа та тіло – вічність ї марнота,
Незламність Духу  та порушність,
Душі бессмерття,  світу метушня,
Неупередженість, та одержимість.

Одвічний біг з фатальним поединком
Земної пристрасті з небесним світлом
Для тіла, вдосталь тільки хліба скибку,
Душі твоїй, у цьому тілі завжди тісно. 

Душа, молитви хоче Божі промовляти,
На образа Святі, очима на лампаду,
Та тіло твоє тлінне, хоче ще поспати… 
І не знайдеш ти часом, з тілом зладу.

Душа та тлінне тіло - гаряче біжать,
Одне – в кохання, а друге до страсті
Для плоті – гроші, тіло прославлять,
А Дух, побачить лиш в молитві щастя.

Повір, на цій планеті кращій - на землі,
Завжди Христове Слово обернеться ділом,
В пришестя друге  запалає Божий Світ !
Душа твоя, навік з'єднатися із тілом.


Автор Широков А. А.  19,06, 2022 г Киев Украина.


Рецензии
красиво и мудро звучат строки! Понравилось!
с уважением,

Сенько Виктор Васильевич   19.06.2022 08:22     Заявить о нарушении