Нiч

Ніч. Ми долаємо ще один міст,
Зустріч ця - не випадкова.
Ніч. Прокидається мудрості хист,
Чиста й абстрактна розмова.

Скільки століть я чекала на Вас?
Ваших очей загадковість
Знову заповнює розум та час
Чиста її винятковість.

Скільки еонів блукали в пітьмі?
Знову життя під прицілом...
Знову у снах ці досвітні вогні,
Душ неприборкані крила.


Рецензии