Вiдлуння

 Рветься серце на шматки.
 Від самотності - ком в горлі.
 За спиною - днів роки.
 Без підтримки - море болю.

 Зруйнувався цілий світ.
 Крик війни - відлуння в небі.
 Без обіймів - в жилах лід.
 І життя іде повз тебе.

 Сльози падають на ніч.
 На подушці - тінь безсоння.
 Без кохання - все мовчить,
 Несприятливість погодна.

 18. 06. 2022.


Рецензии