Вiн та вона

 Вони в різних містах. Вони в різних країнах.
 Розлетілося небо на дві половини.
 Вони дихають червнем. Вони чують тривогу.
 Вона пише вірші. Він так хоче свободи.
 
 Відчувають вони один одного сильно.
 Розділяють кордони. Країна не/вільна.
 Вона в снах знову бачить улюблене місто.
 Він сумує за домом, охайним і чистим.
 
 Вони будуть шукати і рими, і теми.
 Від війни кровоточить душа атмосфери.
 Він вночі споглядатиме небо зіркове.
 Вона просто заплаче від недорозмови.

 Вони в різних літах. Вони з різних професій.
 І самотності шлях переходить в день - вечір.
 Вона хоче додому. Він ще в лютому досі.
 Вони будуть чекати на мир, що в дорозі.

 18. 06. 2022.


Рецензии