You, June-2022

   Вновь i во власти
0птимизма
 
  Stihi ни умерли в dushe

   100-раз ронял-before
 ветвь эвкалипта

   down from the highs of stvoll   -   но ни
 теперь

   Caught up
by Rainstorm
  at road Aus'trailian's

  bloked up
inside of
   Drug-Store , Апотик

  Intensive heavy drops 
failed my walk - ?
   [  -  Just  ~ for awhile  - until 2023 ,  March   ]

   Прошла грозо-вой
by heavy showers
   so filthy cute You  - too

  Мне показалось ,
что в Метро вшей
    нахватался   

 -  Перепрыгнули , for what i
lovely touched U

  Вы - очень мстительные
бабы ,  сук подломили юрисдикции
   больные , 1-na-1000 -  dorbaldnaya    ?

 Мне как не знать всю вашу требуху  ,  опилки

  Вы превратились
as say as strange
   в - бабищь
то огалтелых
   торговки - техтилём  ,  pizdoi , понятиями

  Глазки то - открылись
He said first saying :
 - Where's my Fatter - ?
 - Yours's father killed in Syria , unfortunately
  dro4i-play with his 0rden

 -  Da-da 
 

 
 

 


Рецензии