Тахiкардiя

 Повітряна тривога. Бомби з неба. Дитячий голос: "Мамо, я боюсь".
 Вогонь навколо. Біль. І кров із серця. Тахікардія, як відтінки куль.
 Ховається в метро собака чорна. Дрижить від страху. Плаче, бо одна.
 Лякає перехожих невідомість. У Харкові триває смерть - війна.

 16. 06. 2022.


Рецензии