Не вдихайте троянду одразу на повнii груди

Не вдихайте троянду одразу на повнії груди.
Має бути прелюдія навіть для смаку троянд.
Не вдихайте одразу, хай радість повільною буде.
Хай поволі – до щему – увійде троянд аромат.

Оберіть ту, найкращу зі всіх, ту, єдиную, квітку.
Закохайтесь одразу у кожну з її пелюсток.
Закохайтесь й зізнайтесь троянді – найкращій у світі,
що вона і насправді на світі найкраща з жінок.

І вона вам віддасть аромати свої по краплині.
Буде вірна в любові своїй до останніх хвилин.
І на світлую пам'ять залиште її на світлині.
І ніколи не будете ви без любові один.


Рецензии
ЗДРАВСТВУЙТЕ, Миклош.
СпасиБо за Стихи.
Примите как привет из недавнего прошлого - естественно, на ответ не претендую...)
http://stihi.ru/2022/06/16/6942
Уважительно,
Светлана

Светлана Груздева   16.06.2022 21:56     Заявить о нарушении