Am fost si sant romantic
К И Ш И Н Ё В
(Mold)
Am fost si sant romantic,
Romantica mii viata.
Mii cerul sfant si pasnic,
Din spuza,din povata.
Traind cu romantizmul,
In suflet si in gand,
Petrec cand vine randul,
Cocoarele plecand.
Cu flori de romanita,
Cu fir de busuioc,
Prin iubire si credinta,
De viata va provoc.
Cat mai traiesc pe lume,
Mai sant fecor al gliei.
Sant patriot al tarii,
mele fara nume.
Nu vreau sa vad urgie,
In tara mea iubita,
Vreau cant si omenie,
O Moldova-proslavita.
Va las a mele ganduri,
In lieaganul iubirii,
Inscrise in mii de randuri...
Pentru o vesnicie!
Свидетельство о публикации №122061603400