Numai tu

!    15.06.2022 год.
      К И Ш И Н Ё В
         (Mold)
Vai,cat de frumoasa esti,
Te asemeni cu o crizantema.

Cu privirea tot imi rascolesti,
Dorul ce il port de multa vreme.

Te-as dori in orice zi si noapte,
Cintindu-ti la un nesfarsit iubirea,

Cu tine as pleca departe.
De noi sa nu mai stie nimeni

Sa fim in doi,doar eu si tu,
Plutind printre cununi de stele.

Caci numai tu si alta nu,
Nu face chef singuratatii mele.

Ti-as saruta fara de sati,
Si te-s stringe strans in brate.

Fiindca numai tu imi placi,
Nu-mi perd nicicand speranta.

Tu iesti amorul meu tarziu,
Esti visul implinit.

Pe care mult mi l-am dorit,
С-а аstazi fericit sa fiu.


Рецензии