Февральская ночь

Сьогодні ніч неспокію була
Лютневим ранком почалась війна...
Війна в країні, та війна в сім"ї,
З Росією тепер ми вороги.
Скажить мені, скажіть моя рідня,
Що за Байкалом, де родилась я:
За що ви зневважаєте народ,
Який є вільний, прагне йти вперед?
Мені так соромно, та душу крає біль-
Луганськ, Донецьк, Каховка, Маріупіль...
Бо росіянка я, корінням із Сибіру,
Та Україна все дала: диплом, квартиру,
Роботу, пенсію і город я маю.
Навіщо ви прийшли,- не  вразумію.
Землі вам мало? Замала Сибір?
Не шкода вам синів? Керує- звір.
Ви досі його ідолом вважаєте,
Що творить він - врагу не забажаєте! 


Рецензии