Як банально!
Гей, а навіщо дружині Олянці
Дарувати в тенеті квітки?
Шкода!Мабуть в'яне дарма та врода,
Бо то іншій коханий дарує листи.
Напоказ, геть відверто й відкрито
Час знаходить для інших завжди.
Одне слово, одна вікторина
Як банально! Не кума, не Марина!
І не Юля, не Галя, не Валя-
Слів немає! Пустки! Пастки!
Шось спадає з очей пекуче
По обличчю стікає додолу
Мабуть той гандольєр в гандолі
Переплутав якісь береги.
Білий берег далеко в тумані
Те життя, як індійське кіно
Берег чорний рукою близенько
Боже мій! А чому? За що?
Тихий вечір впадає в довгу кому
І несуться хмари -думки
Заспокойся! Віджени оскому!
І прости! І біжи! І стирай мости!
*****
Пам'ятай!
Людина має бути, перш за все людиною!
Тікай від тих, хто в вовкулаки обернувся
Бо там в душі нічого кроме іклів не залишилося!
Фото с Интернетресурса.
Свидетельство о публикации №122061400483