Iрис

Тиха квітка і тендітна,
Розкіш кольорів бузкових,
З нею молодість розквітне,
Зорі запалають знову.

Всі наївні сподівання,
Молоді дівочі мрії
З нею втілюють бажання,
Коли подихи бурхливі

Й небо падає не землю...
Золотий та чистий промінь
Всім дарує жар натхнення
Та нові життєві ролі...


Рецензии