Дороги

Дай з тобою дороги пройти
Знову.
Дай в собі запалити світи
Словом
І в бурхливу надовго ввійти
Річку,
І нові збудувати мости -
Відчай
Хай тікає, бо слово - це снів
Гирло,
Легкість танцю та зважений спів
Віри.


Рецензии