Хаехты саераей хур схызти
Заеххы рдаем скаст.
Арвыл ты цыма фаезынди
Уарзон цаестаенгас.
Ногаей та аерлаеууыд заердыл
Ивгъуыд бонты нкъард,
Фыццаг фембаелдаей фаеззаеджы
Сымтъеры мае цард.
Дард мае уарзтаей лидзын, лидзын,
Сурын аез мае монц.
Фаелае та мае саеры зилы
Уарзоны фаелгонц.
Стъалытае та мемае дзурынц,
Дардаей худы маей,
Заердаейы цы арт ссудзы,
Уымаен хос куы наей.
Свидетельство о публикации №122061401034