Чи муаллимдиз
Вич дагълариз тир хьи ухшар.
Садрани гьич тахьай фурсар,
Муаллим тир рикl алай чин.
Гьар са касдиз тира ам гьай,
Буй-бухахдиз авачир тай.
Акурди я вичиз мекь-къай,
Муаллим тир рикl алай чин
Авур кlвалах тежез кагьул,
Ава вичихъ дибни-дувул.
Рухваярни,рушар акьул,
Муаллим тир рикl алай чин.
Вичиз авай ярар-дустар,
Рикlе чlехи авай къастар.
Са суфрадихъ лагьай тостар,
Муаллим тир рикl алай чин.
Вич виридаз магьшур хьанвай,
Вичи еке тухум тунвай .
Гуьрчег я кас,ви рехъ кьунвай,
Муаллим тир рикl алай чин.
Байрамбег Мирзоевичу посвящается.
Свидетельство о публикации №122061306931