Карма

 Відлітає душа на небо.
 Помирає людина раптом.
 Ось ходив він ще біля тебе.
 Потім стало йому погано.

 Він упав на підлогу так швидко.
 Послизнувся - і вниз головою.
 Він не дихає, треба більш світла.
 Смерть клінічна - над прірвою доля.

 Він сусідом був в стінах притулку.
 Штучне дихання з покликом "Жити".
 Не отямився, серце без руху.
 Не судилося більше прожити?

 Був мужчина живий - і немає.
 Не змогли його все ж врятувати.
 Від війни біг до мирного краю.
 Невже карма була помирати?

 13. 06. 2022.


Рецензии