Болить

 Болить у скронях і болить на серці.
 Мені мій Харків сильно так болить.
 І синьо - жовтий стяг - потік інерцій.
 Гімн Батьківщини - нескінченна мить.

 Спів мови української, як мантра.
 Слова, що вимовляєш кожен день.
 Як хочеться додому, в рідну хату.
 Стікають сльози з неба та з очей.

 Болить мені поранена країна.
 Її куточки кров'ю запіклись.
 Кричить вночі від вибухів дитина.
 Повітряні тривоги в душу скрізь.

 Сто дев'ять днів війни - суцільна пастка.
 Нема кінця і краю всій війні.
 Як можна було тишу в мирних вкрасти?
 Як можна відібрати вир життів?

 12. 06. 2022.


Рецензии