Галинке

Дорога наша сусідка Галинка!

В цей складний, військовий час
Ти запросила на вечерю нас.
Ми з Петровичем тебе вітаємо,
З днем народження поздоровляємо!
Бажаємо тобі мудрості та доброти.
Щоб здоров'я не давало збоїв,
Щоб настрій був завжди на висоті,
І Льоня був  поряд з тобою!
Бажаємо жити в мирі, та в злагоді,
Майбутнє попереду, лише подати руку,
Слухай серце своє та йди за мрією,
Та разом ми подолаєм цю війну, розруху.
Любов і успіх нехай поруч ідуть,
І звичайні будні, Галинка - радість несуть.
Хай Господь зберіже від війни
Всю родину твою, щоб не знали біди.
Щоб Ліанка з Сашком повернулися,
Та Ліза з Алиною до навчання вернулися.
Миру бажаю від щирого серця,
Щоб ворог в твій дім ніколи не вдерся!
У всіх в Україні мрія одна:
Щоб швидше закінчилась клята війна!
Щоб живі, здорові нащадки були
Та правнуки наші не знали війни!
Я рада за тебе, що поряд ти є,
Цей келих я вип'ю за счастя твоє!




Рецензии