Встанем за нашу украину

ПОВСТАВАЙТЕ ЗА УКРАЇНУ


Повставайте браття сестри, за нашу країну!
Захищайте від навали нашу Україну!
Від грабіжників заморських та неонацистів,
Захищаймо браття сестри ще й від бандерівців.

Мої рідні, тато ї мамо, не плачте за мною,
Господь Бог Благословляє, повстати до бою,
Захищати рідну землю нашу Україну,
Дійсно, чесно, повернути Славу України.

Повернути землю рідну, що в ночі продали,
А народ пошили в дурні та прорахувались.
А ми встанемо до бою, за нашу країну,
Та повернем, Честь та Славу ненці Україні.

Повставайте браття сестри за нашу країну!
Захищайте від навали нашу Україну,
Від грабіжників зелених та їх посіпаків 
Захищаймось та женімо їх усіх під сраку.

Автор Широков А. А. 11, 06, 2022 г Киев Украина.


Рецензии