ну што?

Ну што, ўжо квітнее бэз
Ужо ня бэз а ліпа, зноўкі ліпень
Што там у вас?
У нас усё той жа трэш
Усё беларускае ад забаронай
Каты. Вылюдкі.
Для тых хто выжыў іншы дзень
За кратамі, ці ў эміграцыі.
Что там у вас...
Нейкі няёмкі сорам.
Рацыя?
Ні спачування ні любві ні нават
разумення
У нас у 20х не загінуў гонар
Растоптанае нашае сумленне
Пад вашы боты кінутае крыўдай
Мы адваюем
Толькі СОРАМ
але
не знішчанае наша пакаленне


Рецензии
Сильно.. .

Филл Ин   13.06.2022 20:36     Заявить о нарушении