Де ти

Де є ти -
Там не потрібні дієти,
Фоє та містерії моди.

Де є ти - там дивна,
Така зачарована секта
І, знов-таки, інша погода.

Де є ти - там є я,
І тихі алеї
В алелях думок переплетені.

Де є ти - там вічно живі всі ідеї,
І коси барвінків над нетрями.


Рецензии