Забери моji спогади

Забери мої спогади -
Ті, що болять,
Забери сновидіння, що
Тануть вночі.

Перетнемося долями
Сивих понять,
Що малюють різновиди
Хибних причин.

Пролечу, ніби ластівка
Над тихим сном,
Та зітреться фіксація
Хижих ідей.

Розгорається ватрами
Мрій метроном,
Тане реверберація,
А з нею - день.


Рецензии