Тиша

Серце - мов безмежна скриня.
Скроні не проходять скрінінг
На сумні й безсонні ночі,
Соловейко щось шепоче,

Бо втомився нам співати.
Жити - чи все ж виживати?
Небо квітне, в ньому тиша
Ще помітніша, бучніша,

Ніж сади усіх околиць.
Так природа хист відновить
До співанок та малюнків.
Доля - скарб наш і чаклунка.

В ній  - усі таємні коди
Гегемонії природи,
Над горами виє вітер,
Сон сплітаючи із літер.


Рецензии