Аптека

Аптека.

"Пані, Вам довго? Багато ліків замовляєте?"

- "Та ні, не дуже. Нам - щастин, кожному по пігулці на день. Ось цим кремезним дикунам, які пруть повз - нешастину, лихогодину та антикорабліну. Мішків 10 000 приблизно".

- "Щось ще?"

"Всеукраїніну в чергу".


Рецензии