Dvoe sylnykh

Прокидаюсь, а ранок роз'ятрюють мій
Сизокрилі й обізнані очі.
Розкривай таємниці та шаленій,
До холодних абстракцій охочий.

Цілий день, наче саван, пусті слова,
Потім - джаз та самотня кава.
І тремтить таємниця, що ледь жива,
А за нею - весни заграва.

Прокидаюсь у сні. Мов дитяча гра -
Крізь метеликів шурхотіння
Розкривається шепіт богів пера,
Що навкіл насуває тінню.

І твій дотик, мов пісня, іще болить,
В ньому плавляться волі стрижні.
У коханні двох сильних єдина мить -
Долі в пристрасть летять наскрізно.


Рецензии