Крiзь

Крізь ночі манекени
Та холод падолисту,
Розгортують антени
Нові еквілібристи,

І золоті планети
Виконують бажання,
Заповнені анкети,
Пробуждені світання.

У нетрях пантеїзму
Душі зростає диво,
А зорі, ніби призми -
Абстрактні та мінливі.


Рецензии