Земля

   

Как фантастично ты красива,
Как органична для житья –
Не насмотреться, просто диво
Для человека без ружья,
Без злобы, мести и лукавства,
Без жульничества и коварств...
...От многого чего избавься,
Проблем лишишься и мытарств.
Тогда найдёшь небесный ключик,
Ты с ним откроешь все пути
И счастье приоткроет лучик,   
С Любовью сможешь всё найти.
10.06.2022г.

      Земля

Як фантастично ти красива,
Як органічна для життя –
Не надивитись, просто диво
Як для людини без ружжа,
Без злоби, помсти і лукавства,
Омани, підлості й шахрайств...
Багато чОго ще позбався,
Проблем лишишся і митарств.
Тоді знайдеш Небесний ключик –
Ти з ним відкриєш всі шляхи
І щастя віднайде промінчик,
З Любов'ю зможеш все знайти.
10.06.2022 р.


Рецензии