й Я! м

ЙЯ__..
..к..Па-ДЕ!____НЬь_нььни_..
       й_Я!!____м__мму_-
            >> ПррРУ!____Г..
(гг)..Ы__..(к)
к..с_Су-ТЬь-..дььБЫ!____..- кка__
     ЧЕ!___ньь__нььни__
             й_йй-ЙЯ!!_____м___
          =>>>>
Э!____Л-
    лла-СЬььТИ!!_____ЧЪь..ч_
         ннНО__- м__МНА___Г....
                гга_..- РУ!!____К

..к..
прььРИ___..ття_жЖЫ!_____
        ..в_ррра__-
                ЩЕ!___нньньни__
                й__йй-ЙЯ!!____м___


      

ФО__но-пиСА__нььнийя
 >Ди-КТА___(н__)Т
   


Рецензии