Мысли вслух

А мы любим осуждать других
Брызгая словами, как отравой
Но задуматься нам нужно
Лишь на миг...
Перед тем как в человека бросить камень:
Неужели сами мы в числе святых?
И других судить разве имеем право?


А ми любим іншого судить
І  словами  як отрутою стріляєм
Та замислитись нам треба лиш на мить
Перед тим як в іншого поцілить камінь:
Ми самі невже в рядах святих?
Іншого осуджувати маєм право?


Рецензии