Посёлоk Кемь

                ... Однокласнице Оле Смирновой , with else


 Когда-то сам
к Тебе прибуду

 уподоблюсь
лежать спиной
  в - trave

  Над соткой
Солнце
   неизбывно

  Решать ни в - Кемь ,
 Ни - мне

 - Вставай ! Да
обопрись на тяпку
   , Toe

  Throw out the toys , all
 them
f-kd up
    around ,

which
 i presented to you

 as gift as gold
as sin as supersonic sound   !

 dont mention what-that
said i
  Это было
 всего какой-то там  раз
   в - шестом классе

 



 


Рецензии