Чюрльонiс. Соната. Спокiй

Вітер доволі юний
морями буянить доки
сполом повстануть дюни.
Чюрльоніс. Соната. Строки.
Море плекає сушу.
Хизується ревно вітер.
Бути, як дюни, мушу.
Чюрльоніс. Соната. Жити.
Місяця жовте око
вічність за вітром оре.
Зорі на небі. Спокій.
Чюрльоніс. Соната. Море.
Лиха єдина крапля
робить сумління щирим.
Очі, як два багаття.
Велетень. Море. Диво


Рецензии