Зов праначал

            

Земли магистраль,
Красот пастораль,
Звёзд море в ночи колосится...
Тревожит, как зов,
Незримый покров –
Он в ауре нашей томится.

На стыках колёс,
Как вечный вопрос
Всё бьется в висках, всё стучится,
Смысл в нас, что живём –
Меж бденьем и сном
Иль в Вечности Тайне таится?
07.06.2022г.

      Поклик праначал

Землі магістраль,
Красот пастораль,
Зірок море в ніч колоситься...
Що зве, як порив,
Незримий покрив –
Він в аурі нашій вселився.

На стиках коліс
Питань вічний віз
Все стукає в скронях і б'ється,
Сенс в нас, що живем –
Між ніччю і днем,
Чи в Вічності Таїні  ллється?
07.06.2022 р.


Рецензии