Агуырдтон дае...
Агуырдтон дае хуры тынты хсаен,
Агуырдтон аез уарзт дае цаестаенгасы,
Фаелае уый нае бараевдыдта маен.
Аехсаевыгон даеумае баеллыдтаен фынты.
Агуырдтон иу стъалыты хсаен даеу.
Фаелае аез дае хъуыдыты нае уыдтаен.
Ацыдтаен...нае мын загътай" Фаелаеуу".
Баззадтае мае заердаейы баеллицаей-
Аенусон уарзтаен ферох каенаен наей.
Аесаевыгон мае хуыссаег дард фаелиддзаен,
Аемае та даеу тыххаей зардзаен маей.
Свидетельство о публикации №122060700165