Креслення

Креслення наших доль
І нездоланність примх,
Дійсності вакуоль
Лине, мов оксірінх...

Давній папірус слів
Зникне в найпершу мить,
Креслення перших діб
Знову крізь сон болить.

Лінії ніжних фраз,
Темні підвали вуст -
Легко-стрункий екстаз,
Літа вразливий хруст.


Рецензии