Коли ти з нею

Коли ти з нею,
Я не в собі,
В'януть чуттів лілеї,
Губляться у юрбі.

Все таким потойбічним
Й сивим раптом стає,
Навіщо настільки логічно
Серце моє програє?

Суму німа кантата,
Вірності чорний креп.
Скільки себе картати?
Тиша наповнить степ...

Коли ти з нею,
Я за межами
Довгої епопеї
Розбитих сердець мережива.


Рецензии