Art Verten

теряя смыслы там и тут
я ощущаю безупречность
холодной вечность приют
мне обеспечен

когда б мне спать в таких стогах
дышал бы сеном с синевою
звёздное небо напоказ
а нам с тобою

© Art Verten, 2020

I'm losing senses now and then,
Feeling impeccability,
A cold eternal refuge for
My inner instability.

I'd like to sleep in pure warm hay
I'd like to breathe the bluest sky,
The starry sky is still in flames
Demonstrative, like you and I.

© Maryna Tchianova, 2021


Рецензии