Дзига

1.06.2022.
Слова, мелодія, виконання - Бруна.
Пісню можна послухати тут:
https://www.youtube.com/watch?v=inB9JErYKyc&ab

Буду крутитися, дзига немов,
Змiнювать стани...
Не здогадається бiльше нiхто:
Ким є насправдi...

Буду крутитися, дзиґа-дівча,
Змінювать одяг.
І запалає життя, як свіча,
Ясно, невтомно.

Тiльки-но тиша бліда й самота
Сестрички мої,
Вiдповiдь знають, хто дзиґа така,
Але промовчать…

Тільки-то вітер, пройдисвіт святий
І дощ завзятий,
Братики мої, секрет знають мій,
Та не розкажуть…


Рецензии