Bajo, friend!

  Shometimes
need i tonnes get't
  understand

  Why
 do so sad

Why I refusal mine
 By - itsmyself

  They called me

 as my Llama frm Nepal , como llamaro :

de Depths of Blyss -  Царя KALMARA  , который отшибёт им - [4erezd] Анды

  like i to be the guilty , blamed

 No se
in
 full regret - by
first-approach of what it gets
 und means  :

     in  Reconquest

 i'm gonna switched off
handy , television ,i-nternet
 got i ashamed as tinto
painted f-kn face de rojo chicken

How can I do request
into  the choosing try
 of difference of betweens
 Und both the Twins - Think
that

 - Работой-типа  называешь ?  в - comp.  ??  - - und :
   " Arbaiten borzen wirken ! "

 Один-хрен , заломаем штаты

всё было-б тихо ,  к - 2025 ( dos mil en tweny fiver
 доллар
 распиской  - но ни векселем Госбанка стал 
 бы - там ,       -   а ?
 with somewhat signatures - ?  - da ? -  Ни веришь ?
 - Линкольна , да Гранта 

  Работа -  это тебе ни по сходням бегом on barge
 таскать мешки взагривок с цементом  ,
50 кг , под сжигающим солндцем ... - Run ! run !
 As the cement reacts with yr sweat penetrating yrs skin
deeper und - deeper

 Это - не то что с гниющей в стафилококке  piz doй
 sipping кофе на Кузнецком Мосту



 

 


Рецензии