Сонцеликi
І час поетичних вправ.
Збігаються життя-небуття пазли.
Хтось втратив сенс... Хтось його вкрав...
На мить на гойдалці туди-сюди
Забудься у мареві хмар.
Старих химер геть відсмердить дим
І сонця лик мовить - ти цар
В своєму домі, своїй країні
Де сонцеликі усі та рівні.
25 Травня 2022 Року
Свидетельство о публикации №122060305816